Trip advisor

8 ώρες - Γύρος της Μήλου

  • 6

    ΣΚΑΦΗ

  • 5

    ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το Κλέφτικο, τη σπηλιά της Συκιάς, το ακρωτήριο Βάνι ή ακόμα και το νησί Πολύαιγος; Θέλετε να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά του κόλπου του Γέρακα και της παραλίας του Γέροντα; Είστε στο σωστό μέρος!

Ξεκινάμε από την παραλία της Αγίας Κυριακής ή από το λιμάνι στα Πολλώνια. Θα κινηθούμε σε όλη τη Μήλο.

ΓΕΡΑΚΑΣ

H πρώτη μας στάση θα γίνει στον Γέρακα. Ο Γερακας είναι μία παράλια οπού μπορείτε να επισκεφθείτε μονό με σκάφος. Στην παράλια αυτή συναντάμε λευκή άμμο, πεντακάθαρα γαλάζια νερά και ένα ξεχωριστό φόντο με τεράστιες «τσουλήθρες» άμμου που κατρακυλούν σε μία λευκή λωρίδα αμμουδιάς. Από πάνω ακριβώς, βρίσκεται το ηφαίστειο της Αγίας Κυριακής. Στην παράλια υπάρχουν κάποιες σπηλιές που αν τις επισκεφτείτε θα δείτε ακόμα να βγαίνουν ατμοί , με τα νερά τους να είναι πάντα πολύ ζέστα.

ΤΣΙΓΡΑΔΟ

Ακριβώς μετά σταματάμε στο Τσιγράδο. Μία μικρή παράλια οπού φτάνετε σε αυτή κατεβαίνοντας με ένα σχοινί και στο τέλος με μια σκάλα , έτσι ο ευκολότερος τρόπος για να φτάσετε στο τσιγκραδο είναι με σκάφος.

ΚΛΕΦΤΙΚΟ

Φτάνοντας στο κλέφτικο σταματάμε για κολύμπι και φωτογραφίες. θα μαγευτείτε από τα άσπρα βράχια και τους σχηματισμούς που κάνουν καθώς και τις σπηλιές. Εκεί μπορείτε να κολυμπήστε και να μπείτε μέσα σε αυτές.

ΣΥΚΙΑ

Τέλος φτάνουμε στην σπήλια της συκιάς οπού θα μπούμε μέσα με το σκάφος για να τραβήξετε ωραίες φωτογραφίες που θα σας μαγέψουν. Η σπηλιά δεν έχει οροφή με αποτέλεσμα οι αχτίδες του ήλιου να εισέρχονται φωτίζοντας τα σμαραγδένια νερά της και να δημιουργούν μια οπτική εμπειρία χρωμάτων και λάμψης.

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Άγιος Ιωάννης είναι μια γραφική παρθένα παραλία, που αποτελείται από τρία μικρά τμήματα. Η περιοχή της παραλίας του Αγίου Ιωάννη είναι καλυμμένη με ψιλή άμμο και περιβάλλεται από ψηλούς λευκούς βράχους από όλες τις πλευρές, οπότε δεν υπάρχουν ούτε δυνατοί άνεμοι ούτε ψηλά κύματα. Το νερό στον κόλπο είναι καθαρό, με το απίστευτο σμαραγδένιο χρώμα.

ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ

Η θάλασσα των Καλογριών είναι πεντακάθαρη, από τις ομορφότερες του νησιού της Μήλου, με γαλαζοπράσινα νερά και ένα νερό που σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε μια φυσική πισίνα.

ΒΑΝΙ

Μπορείτε να φτάσετε στο Βάνι με σκάφος . Η θαλάσσια επίσκεψη σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στον γκρεμό της Βάνης ακριβώς από κάτω του.

ΣΑΡΑΚΙΝΙΚΟ

Σεληνιακό τοπίο με λευκούς βράχους, λευκή άμμο και γαλαζοπράσινα νερά είναι η ελάχιστη περιγραφή της παραλίας «σύμβολο» για το νησί της Μήλου. Ένας βαθύς όρμος με πράσινα νερά, που όσο βαθαίνουν τόσο αποκτούν αποχρώσεις του μπλε.Το Σαρακήνικο είναι μια παραλία αληθινό φαινόμενο που προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες τουρίστες, απόλυτα δικαιολογημένα.

ΘΕΙΟΡΥΧΕΙΑ

Πρόκειται για μια εκπληκτική παραλία με κρυστάλλινα νερά και χρώματα που έχει δημιουργήσει εκεί το θειάφι. Πρόκειται, επίσης, για μια παραλία με ζεστά κυρίως νερά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 8 ώρες 1ο Φουσκωτό σκάφος 8,55m (Evripus 2022) με μέγιστη χωρητικότητα 9 ατόμων. 2ο Φουσκωτό σκάφος 6,10m (Wave 2015) με μέγιστη χωρητικότητα 6 ατόμων.

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρους.

Στις τιμές περιλαμβάνονται: καπετάνιος, καύσιμα, σνακ, αναψυκτικά και νερό. Ανέσεις επιβατών : μάσκες, αναπνευστήρες, βατραχοπέδιλα Και τα δύο Φουσκωτά σκάφοι: πλήρης τέντα ηλίου, ντους , bucket καθίσματα , πτυσσόμενες σκάλες , ψυγείο , plotter gps , ηλεκτρική άγκυρα , πηγή USB, ραδιόφωνο.

Το νησί της Μήλου είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε όμορφες παραλίες, γνωστές κι απομονωμένες. Νοικιάζοντας το σωστό σκάφος από το Poseidon Milos Boat Rental, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινές εκδρομές στο νησί. Με ενοικίαση σκάφους θα ανακαλύψετε στη Μήλο κάθε ειδυλλιακό μέρος του νησιού μας.

8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
8 ώρες - Γύρος της Μήλου
© 202{1-9} poseidonmilos.gr ~ all rights reserved designed & developed by overmedia.gr